Matthijssen Flexwerken

Ik zoek werk

Vind de baan
die bij je past

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en flexibele baan? Dan is uitzendwerk echt iets voor jou! Als uitzendkracht kun je werken bij verschillende bedrijven, in diverse branches. Dé ideale mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en ervaring op te doen in verschillende werkomgevingen.

Als uitzendkracht kun je aan de slag in diverse functies. Wij bieden uitzendwerk aan in de horeca, facilitaire dienstverlening, bouw & infra, logistiek en de metaaltechniek. Je bent flexibel inzetbaar en kunt jouw beschikbaarheid aanpassen aan jouw persoonlijke situatie.

Bij Matthijssen Flexwerken zorgen wij dat jij aan de slag kunt bij bedrijven die passen bij jouw vaardigheden en wensen. Wij bieden een marktconform salaris en verzorgen de administratieve verplichtingen voor jou. Wij zijn benieuwd naar jouw karakter en persoonlijke wensen. Daarom willen we eerst kennismaken en samen kijken naar jouw motivatie en ervaring. Dit onderdeel is belangrijk om de juiste match te vinden.

Word jij enthousiast van deze mogelijkheden en denk jij dat uitzendwerk bij jou past? Stuur dan je cv naar ons op en wie weet start jij binnenkort bij ons team als uitzendkracht!

Kom jij ons team versterken

Bekijk onze vacatures

Medewerker klantenservice Elst

Full time Elst €2366.13 - €2617.45 per maand Bekijk alle vacatures

CE-chauffeur Tautliner omgeving Boxtel

Full time Boxtel €17.64 - €17.64 per uur Bekijk alle vacatures
MELD JE NU AAN