Matthijssen Flexwerken

Voor werkgevers

Onze dienstverlening

Werving en selectie

Tijdens de huidige historische krapte op de arbeidsmarkt neemt het werven van geschikte krachten veel tijd in beslag. Om je daarin te helpen en ontzorgen nemen wij het volledige werving- en selectieproces over. Jij geeft ons de opdracht, wij gaan aan de slag met het vinden van een gemotiveerde en kundige kandidaat voor de vacature. We contacteren de kandidaat, voeren kennismakingsgesprekken en stellen op korte termijn een geschikte kandidaat aan je voor.

Onze dienstverlening

Uitzenden

Op zoek naar een uitzendkracht in jouw branche? Kijk niet verder, Matthijssen Flexwerken helpt je aan een uitzendkracht met kennis, ervaring en een flinke dosis enthousiasme. Liever een tijdelijke versterking of juist voor langere tijd? Vanuit onze thuisbasis in Tilburg bedienen wij bedrijven door het hele land.

Onze dienstverlening

Detacheren

Ben je op zoek naar extra versterking voor de langere termijn? Matthijssen Flexwerken is ook een detacheringsbureau. Hierin hanteren wij een duidelijke strategie. We gaan niet voor de eerste de beste maar voor een match made in heaven. Met jouw specifieke wensen gaan wij op zoek in ons zeer uitgebreide netwerk. We selecteren de juiste persoon die een directe impact heeft op jouw organisatie. Wij zijn pas tevreden bij een klik tussen werknemer en werkgever, op persoonlijk en professioneel vlak.

Onze dienstverlening

Het traject

Wanneer je het detacheringstraject bij Matthijssen Flexwerken aangaat, mag je als werkgever nét dat extra stukje zekerheid verwachten terwijl het wervingsproces uit handen wordt gegeven. In overleg met de kandidaat spreken we een vaste periode af, waardoor je als werkgever de garantie hebt op een extra kracht voor de afgesproken periode. We werken met één maand proef. Wij gaan er echter vanuit dat onze kandidaat naadloos binnen jouw organisatie past. In dat geval wordt de proefmaand opgevolgd door een afgesproken termijn. 

Jouw branche is voor ons geen obstakel. Wij richten ons op medewerkers in elke branche. Productie, transport, techniek, logistiek, bouw, groen, schoonmaak, administratie of horeca: wij komen altijd met een geschikte kandidaat.

Hulp nodig?

Neem contact op

Onze uitzendkrachten dragen bij aan het succes van jouw bedrijf! Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de vele mogelijkheden.