Onze sectoren

Schoonmaak

Ondersteuning

Wat is de schoonmaak sector?

De schoonmaak branche omvat bedrijven en diensten die zich richten op het verlenen van ondersteuning aan organisaties en bedrijven. Zij dragen zorg voor het schoonhouden van kantoren, scholen, vergaderruimtes, toiletten en andere gemeenschappelijke ruimtes. Het doel van deze branche is om de primaire processen van een organisatie te ondersteunen en te verbeteren.

Matthijssen Flexwerken

Schoonmaak vacatures

Ervaring opdoen

Uitzendkrachten

Ook in de schoonmaak spelen uitzendkrachten een belangrijke rol. Veel bedrijven maken gebruik van uitzendkrachten om pieken in drukte op te vangen of om vervanging van vast personeel te regelen. Uitzendkrachten in de schoonmaak hebben de kans om ervaring op te doen in verschillende omgevingen en rollen.

Netwerk uitbreiden

Ontwikkeling

Uitzendkrachten in de schoonmaak branche kunnen zich verder ontwikkelen in de sector en het verschil maken in de dagelijkse werking van een bedrijf. Als uitzendkracht in deze branche kun je waardevolle ervaring opdoen en je netwerk uitbreiden, wat in de toekomst nuttig kan zijn bij het vinden van een vast contract.

Hulp nodig?

Neem contact op

Onze uitzendkrachten dragen bij aan het succes van een bedrijf! Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de vele mogelijkheden.