Onze sectoren

Logistiek

Efficiënt en effectief

Wat is logistiek?

Logistiek is een belangrijke sector die zich bezighoudt met het vervoeren en de opslag van goederen. Deze sector is verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief beheren van de supply chain, van de aankoop van grondstoffen tot de levering van producten aan de eindgebruiker. Logistiek omvat ook het beheer van informatie over de bewegingen van producten, inclusief producttracking en -planning.

Matthijssen Flexwerken

Logistieke vacatures

Hef- reachtruckchauffeur

Full time Rijen €14.5 - €15 per uur Bekijk alle vacatures

CE-chauffeur Tautliner omgeving Boxtel

Full time Boxtel €17.64 - €17.64 per uur Bekijk alle vacatures

CE-chauffeur zeecontainers standplaats Waalwijk

Full time Waalwijk €17.64 - €17.64 per uur Bekijk alle vacatures

Flexibiliteit

Uitzendkrachten

Een belangrijk onderdeel van logistiek is de inzet van uitzendkrachten. In de logistieke sector zijn uitzendkrachten vaak nodig om bij te springen bij piekdrukte of om specifieke taken uit te voeren, zoals het laden en lossen van vrachtwagens. Dankzij de flexibiliteit van uitzendkrachten kunnen bedrijven in de logistieke sector snel en efficiënt op veranderingen reageren. Jij kunt onderdeel worden van een geoliede machine binnen de logistiek. Je doet veel ervaring op en legt contacten met verschillende mensen binnen deze mooie en uitdagende sector.

Hulp nodig?

Neem contact op

Onze uitzendkrachten dragen bij aan het succes van een bedrijf! Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de vele mogelijkheden.