Onze sectoren

Horeca

Werkgelegenheid

Wat is horeca?

De horeca is de sector die alle eet- en drinkgelegenheden en logies verstrekkende bedrijven omvat. Een branche die zich richt op de gast. Een lekker hapje eten, een biertje aan de bar of een overnachting in een luxe hotel. Horeca omvat bedrijven als restaurants, cafetaria’s, hotels, bars en cateringbedrijven. De horeca biedt werkgelegenheid aan een grote groep mensen en speelt een belangrijke rol in de economie.

Matthijssen Flexwerken

Openstaande vacatures

Senior transportplanner

Full time Winssen €3000 - €3500 per maand Bekijk alle vacatures

CE-chauffeur Tautliner omgeving Boxtel

Full time Boxtel €17.64 - €17.64 per uur Bekijk alle vacatures

Uiteenlopende mogelijkheden

Afwisselende werkomgeving

Er is altijd vraag naar personeel in de horeca. Of je nu op zoek bent naar een baan als chef-kok, serveerster of manager, de horeca biedt een breed aanbod aan mogelijkheden. Als je graag met mensen werkt en houdt van een uitdagende en afwisselende werkomgeving waarin hard werken wordt beloond, is een carrière in de horeca zeker iets om over na te denken. Als uitzendkracht in de horeca kun je veel waardevolle ervaring opdoen en je netwerk uitbreiden, wat in de toekomst nuttig kan zijn voor het vinden van een vast contract.

Hulp nodig?

Neem contact op

Onze uitzendkrachten dragen bij aan het succes van een bedrijf! Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de vele mogelijkheden.