Onze sectoren

Groen

Natuur en duurzaamheid

Wat is de groene sector?

Zet je groene vingers aan het werk in de groene branche, waar jouw liefde voor de natuur, duurzaamheid en groei samenkomen! Elke dag draag je bij aan het creëren van prachtige, groene ruimtes en zorg je voor een groenere wereld. In de buitenlucht of achter de tekentafel, als hovenier vind je elke dag een nieuwe uitdaging. Groei mee in een snel ontwikkelende sector die de weg baant naar een duurzame toekomst. Start vandaag nog en maak een tastbaar verschil in een sector waar jouw inspanningen écht impact hebben!

Matthijssen Flexwerken

Openstaande vacatures

Medewerker klantenservice Elst

Full time Elst €2366.13 - €2617.45 per maand Bekijk alle vacatures

CE-chauffeur Tautliner omgeving Boxtel

Full time Boxtel €17.64 - €17.64 per uur Bekijk alle vacatures

Draag je steentje bij

Groei met elke opdracht

Onze hoveniers gaan geen uitdaging uit de weg. Zij helpen met de aanleg van particuliere of openbare tuinen, met de hand maar ook op een minigraver. Uitzendkrachten in de groene sector bieden een flexibele oplossing voor seizoensgebonden werkdruk en projectmatige landschapsontwikkelingen. Met een hart voor de groene sector groei je met elke opdracht mee, terwijl je jouw vaardigheden aanscherpt in deze belangrijke sector. Start vandaag nog met uitzendwerk in de groene sector en beleef de meest flexibele vorm van werken in een betekenisvolle industrie!

Hulp nodig?

Neem contact op

Onze uitzendkrachten dragen bij aan het succes van een bedrijf! Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de vele mogelijkheden.